woensdag, mei 22, 2024

Overlijden Vader

Vlak na het bericht van een overlijden van iemand, sturen we vaak een kaartje of bericht via social media. In dit bericht condoleren we de nabestaanden en wensen ze heel veel sterkte toe in de moeilijke periode die aanbreekt. Op deze manier toon je medeleven aan de nabestaanden. Zeker als je niet in de gelegenheid bent om naar de begrafenis of crematie te komen of de familie op een andere manier sterkte te wensen.

Voor velen is het lastig om op de juiste woorden te komen die op een kaart gezet kunnen worden. We hebben hieronder een verzameling van teksten, gedichten en wensen die gebruikt kunnen worden wanneer de overleden is. Uiteraard kun je de teksten met een kleine aanpassing ook gebruiken voor andere gezinsleden.

Naast een condoleance kaartje kun je natuurlijk ook je medeleven betuigen door deze teksten aan iemand uit te spreken tijdens het condoleren.

sterkte kaart medeleven overlijden vader

Teksten medeleven overlijden vader

Diep is onze verslagenheid met het overlijden van [naam]. We wensen jullie heel veel sterkte in deze tijd

De hemel is een engel rijker, wij zijn er een kwijt. Ik wens je veel sterkte met dit grote verlies

Hij was een markant en bijzondere man.
Heel veel sterkte!

Woorden schieten tekort om jullie te troosten in dit grote verlies. Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe voor de komende tijd

De leegte die [naam] achterlaat, is niet met woorden te vullen. Wij wensen jullie veel kracht toe om dit verlies van hem te verwerken

Een mooi mens is van ons heengegaan, hij was een echt vaderfiguur

Het zal nooit meer hetzelfde zijn zonder [naam]

Ik betuig mijn innig medeleven. Wees getroost door de vele mooie herinneringen die je zult bewaren en koesteren.

Met groot verdriet en diepe verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden.

De hele wereld stond nog voor hem open
het heeft niet zo mogen zijn
zijn ogen voorgoed gesloten
dit doet zoveel pijn

Gedichten overlijden vader

Ben je meer op zoek naar gedichten om je medeleven te tonen wanneer vader overleden is kijk dan bij de gedichten. Daar vind je de grootste verzameling aan gedichten om het verlies te verwerken. Een gedicht zien we vaker terug op een condoleancekaartje dan tijdens het condoleren zelf.

Kaartje2go.nl - Beterschap