zaterdag, juni 15, 2024

Sterkte

Mooie teksten en wensen om iemand sterkte te wensen voor elke gelegenheid kan je hier vinden. Je kunt iemand sterkte wensen in vele vormen en bij vele gelegenheden. Soms positieve levensgebeurtenissen zoals een nieuwe baan, een nieuw huis of een examen. Helaas zijn er ook veel mensen die zoeken naar sterkte wensen voor een droevige gebeurtenis zoals bijvoorbeeld een overlijden, scheiden, ziekte of bij een operatie.

Het kan soms lastig zijn om een mooie of passende tekst of gedicht te vinden voor bijvoorbeeld op een kaartje. Hoe wens je iemand sterkte in een verdrietige situatie en wat kun je wel en niet zeggen? Zelf worstelden we ook vaak met deze vraag en konden we niet altijd op de juiste woorden komen.

Het Coronavirus is natuurlijk er actueel. Velen van ons kennen wel iemand die besmet is geraakt met dit virus en gelukkig herstellen de meesten hiervan. Om iemand juist een hart onder de riem te steken kun je hem of haar een mooie kaart sturen met een mooie opbeurende tekst. Hieronder vind je een verzameling van mooie teksten die je hiervoor kunt gebruiken.

Mooie teksten Beterschap

Geloven in genezen
is de helft
van het herstel.

Het is niet fijn ziek te zijn
maar het is ook erg om jou te moeten missen
daar mag je je echt niet in vergissen
Sterkte en een heel voorspoedig herstel.

Mijn wens is maar klein
ik hoop dat je snel weer de oude mag zijn

Een ding is zeker,
na regen komt zonneschijn.
In de toekomst zal dit moeilijke heden
toch weer verleden zijn.

Proestjes en kuchjes
Een nies, hatsjoe!
Wij wensen je heel veel
beterschap toe!

Heel veel vriendschap
en een kusje voor de pijn
is voor alle zieke mensen
nog steeds het beste medicijn

Dit vrolijke kaartje is om je te laten weten
wie ziek is wordt natuurlijk niet vergeten!

Toen ik het hoorde, was ik sprakeloos. Eigenlijk nog steeds, daarom deze kaart. Ik denk aan je en beloof dat ik snel op bezoek kom.

Ziek zijn is nooit leuk,
Maar een kaartje is dat wel!
En stiekem helpt dit kaartje,
Bij jouw spoedige herstel!

Sorry dat ik nog niks van me heb laten horen, maar ik was heel erg geschrokken en wist niet wat ik moest zeggen. Maar ik ben je niet vergeten. Ik denk veel aan je en wens je het allerbeste. Hopelijk tot snel.

Kaartje2go.nl - Beterschap