woensdag, mei 22, 2024

Zakelijk

De meeste mensen brengen de meest tijd van de week door op het werk. Het is daarom ook helemaal niet vreemd dat er op het werk ook ontzettend veel levensgebeurtenissen zijn waarbij je je medeleven kunt tonen. Denk bijvoorbeeld aan het overlijden van een collega of een zakelijke relatie. Maar bijvoorbeeld ook een faillissement of het ontslag van een goede collega. Dit zijn gebeurtenissen die een enorme impact hebben op diegene en zijn naaste omgeving.

We hebben op deze website een speciale categorie gemaakt voor wensen en teksten om je medeleven te betuigen op het zakelijk vlak. Soms heb je op zakelijk gebied iets meer afstand dan wanneer je in je priv├ęsituatie zit. Toch is het wel gepast om een blijk van medeleven te geven en hiermee voor de collega of nabestaanden iets kan betekenen.

sterkte wensen collega

Collega overleden

Helaas hebben velen het al meegemaakt; het overlijden van een collega. Een droevige gebeurtenis die veel impact heeft op de nabestaanden. Niet zelden voorafgegaan door een ziektebed maar soms ook plotseling. Een plotseling overlijden van een collega is een gebeurtenis die voor veel verdriet kan zorgen. iemand met wie je gisteren nog hebt gewerkt maar er nu opeens niet meer is. Woorden schieten dan te kort en emotie en verdriet overheerst dan.

Wil je toch een blijk van medeleven geven aan de nabestaanden of aan de directe collega’s dan helpen de onderstaande teksten je op weg.

In gedachten zijn we bij jullie. Wij willen jullie heel veel sterkte en kracht wensen met dit intense verdriet

Soms gebeuren er dingen die je niet kunt begrijpen, dingen die je machteloos maken. Wij wensen jullie heel veel sterkte

In het besef, dat door [naam] ziekte het afscheid in het verschiet lag hebben wij toch met verslagenheid kennis genomen van zijn/haar overlijden.

Ziekte van een collega

Wanneer een collega ziek is kan het vaak twee dingen betekenen.
1; iemand is ernstig ziek
2; iemand kan weer herstellen
Of iemand weer kan herstellen is van invloed op de toon van het sterkte kaartje dat je naar je collega stuurt.

Als er sprake is van een collega die ernstig ziek is wil je je medeleven betuigen. Door middel van een sterkte kaartje laat je zien dat je aan hem/haar denkt. De teksten zijn vaak serieus van aard.

Ernstige zieke collega

Bloemen verwelken,
schepen vergaan,
maar onze steun voor jou
zal altijd blijven bestaan!

Wij wensen jullie veel sterkte in deze moeilijke tijd

We hopen dat je veel kracht krijgt
om de donkere wolken weg te blazen
zodat de zon je kan verwarmen!

Herstel Ziekte bij Collega

Wanneer er sprake is van ziekte en er is uitzicht op beterschap dan zijn collega’s vaak wat minder serieus in de teksten op het kaartje. Uiteraard wens je iemand veel sterkte en beterschap maar vaak zit een klein plagerijtje er ook tussen. Dat moet ook gewoon kunnen toch?

Kaartje2go.nl - Beterschap